ЗА НАС

За Libro Academy

Езиков център Libro Academy работи за вас и вашите желания. Стремим се към един модерен начин на преподаване, съобразен с възрастта и нивото на курсистите. При нас можете да научите всеки един чужд език, индивидуално или в малки групи между 6 и 8 човека.
Обучението се провежда от висококвалифицирани преподаватели с дългогодишен опит, които отговарят на всички съвременни стандарти.

Нашите услуги

Предлагаме специализирани курсове свързани с граматика, лексика или правоговор. Също така при нас можете да учите професионален чужд език свързан с вашата настояща или бъдеща професия. Освен всички чужди езици, между които Английски, Немски, Руски, Френски, Испански, Италиански и Турски език, можете да учите също така Български език и Математика, като предлагаме за по-малките подготовка по всички общообразователни предмети и съобразени с възрастта им езикови курсове.

Нашата философия

Концепцията ни се състои в това, да предлагаме качествени услуги на достъпни цени, в приятна и уютна обстановка. Ние искаме вие да сте доволни, именно за това съобразяваме темпото на преподаване и интензитета, спрямо вас и вашите възможности и предпочитания. Стремим се да се развиваме и модернизираме, за да  отговаряме на европейските стандарти. Така ние и екипът ни ще ви бъдем максимално полезни.
Libro Academy – с нас ученето е лесно и приятно!

Всеки курс е съпътстван от тест за определяне на ниво и сертификат в края на курса, след положен финален изпит. Съобразено със забързаното и натоварено ежедневие на вас, нашите клиенти разработихме онлайн обучение, като така ще можете да учите от дома,  офиса или  което и да е друго, удобно за вас място, в удобно време. Дистанционното обучение е подходящо както за хора, които нямат много свободно време, така и за такива, които живеят далече от града, а за фирми и организации, предлагаме корпоративно обучение, което може да се провежда, както в учебния център, така и в съответната фирма.

Нашият екип

Запознайте се с екипа на Либро. Млад, усмихнат и много амбициозен. Гаранция за качество и успех!
Юлия Солоненко

Юлия Солоненко

Преподавател по руски език
По-голямо богатство от езиците няма!
Езел Сами

Езел Сами

Преподавател по турски език
Никога не спирай да мечтаеш

Libro Academy в числа

0 Курсисти
0 Курсове
0 Преподаватели
0 Преводачи