Нашият екип

Екипът ни е млад, желанието огромно, а страстта, с която работим – нестихваща. Всеки, който иска да учи, да се развива, да срещне прогресивно мислещи хора и не на последно място, да се забавлява, е добре дошъл в нашето малко езиково семейство.

Искрено вярваме, че всяка мечта се постига с 1% таланат и 99% труд. Това е и причината да вярваме, че няма човек, който да не може да научи език, без значение колко труден е той.

Концепцията ни се състои в това, да предлагаме достъпно образование, основано на индивидуален подход и персонално изготвена програма.

Виктор

Управител

Зори

Испански език

Ива

Английски език

Виктор

Управител

Зори

Испански език

Ива

Английски език

Галена

Немски език

Юли

Руски език

Иван

Немски език

Юли

Руски език

Галена

Немски език

Иван

Немски език

За Libro Academy

Създадохме езиков и образователен център Libro Academy, с една единствена цел – да предложим достъпно образование за малки и големи, в модерна, позитивна и изключително вдъхновяваща среда. Искрено вярваме, че всяка мечта се постига с 1% таланат и 99% труд. Това е и причината да вярваме, че няма човек, който да не може да научи език, без значение колко труден е той. Екипът ни е млад, желанието огромно, а страстта, с която работим – нестихваща. Всеки, който иска да учи, да се развива, да срещне прогресивно мислещи хора и не на последно място, да се забавлява, е добре дошъл в нашето малко езиково семейство.

Нашите услуги

Стремим се към един модерен начин на преподаване, съобразен с възрастта и нивото на курсистите, в малки групи между 6 и 8 души или индивидуално, според личните предпочитания на всеки. Обучението се провежда от висококвалифицирани преподаватели с дългогодишен опит, които отговарят на всички съвременни стандарти. Предлагаме специализирани курсове свързани с граматика, лексика или правоговор. При нас можете да усъвършенствате чужд език, свързан с вашата настояща или бъдеща професия. Освен чуждоезиково обучение, в Libro Academy можете да развиете редица умения, доверявайки се на нашите програми за бизнес мотивация и личностно развитие. Разчитайте на нас за отлична извънучебна подготовка на вашите деца. Арт занималнята е отличен избор за развиване на креативността им, а ежемесечните ни работилнички и workshop-и учат малки и големи на работа в екип, добра комуникация, свободно говорене пред хора, презентационни и лидерски умения.

Нашата философия

Концепцията ни се състои в това, да предлагаме достъпно образование, основано на индивидуален подход и персонално изготвена програма. Всеки курс е съпътстван от тест за определяне на ниво и сертификат в края, след успешно положен финален изпит. Разработихме онлайн обучение за всички, които имат изключително натоварено ежедневие, като по този начин всеки ще може да учи от вкъщи, от офиса или от което и да е друго, удобно място, в удобно време, без значение от локацията. Дистанционното обучение е подходящо, както за хора, които нямат много свободно време, така и за такива, които живеят извън града или страната. За фирми и организации, предлагаме корпоративно обучение, което може да се провежда, както в учебния център, така и в съответната фирма.

Всеки курс е съпътстван от тест за определяне на ниво и сертификат в края на курса, след положен финален изпит. Съобразено със забързаното и натоварено ежедневие на вас, нашите клиенти разработихме онлайн обучение, като така ще можете да учите от дома,  офиса или  което и да е друго, удобно за вас място, в удобно време. Дистанционното обучение е подходящо както за хора, които нямат много свободно време, така и за такива, които живеят далече от града, а за фирми и организации, предлагаме корпоративно обучение, което може да се провежда, както в учебния център, така и в съответната фирма.