Често задавани въпроси

Home / Информация / Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Имате въпрос? Погледнете първо тук, може вече да сме отговорили на някой ваш въпрос.

Ако не откриете това което търсите, можете да се  свържете с нас чрез контактната форма.

0 Курсисти
0 Курсове
0 Преподаватели
0 Преводачи

Имате въпроси? Ние имаме отговорите!

Всяко ниво е с продължителност 60 учебни часа.

Всеки учебен час е с продължителност 40 минути.

Колко учебни часа ще бъде курса, който изберете, зависи от вас и вашето предпочитание. Можете да избирате между 15, 30 и 50 учебни часа.

Групите са между 6 и 8 човека. Важно е да знаете, че има възможност за организиране на група от двама, за вас и ваш близък, или индивидуално обучение. Цената търпи промяна, която можете да проследите в ценоразпис.

гр. Варна, бул. Мария Луиза 20, етаж 2

Можете да се запишете за курс на 0894 85 98 85, на място в центъра, и чрез някоя от посочените форми за контакт.

Не. Учебниците се заплащат на място в учебния център. Цената е между 13 и 20лв. в зависимост от обема на учебните материали. Важно е да знаете, че учебникът и тетрадката за всеки курс или ниво са под формата на ксерокопие. Ако желаете оригинален вариант на конкретните материали, Либро с радост ще ви съдейства за закупуването им. Всички останали тестове и разпечатки необходими за повеждането на часовете са бонус от нас!

Можете да разгледате всички наши цени, в категория „Ценоразпис“.

Либро организира както делнични, така и съботно-неделни курсове. Предварително се съобразява графика със заетостта на курсистите, като се уточнява интензивността. Ако искате да видите в момента течащите курсове, можете да погледнете в „Календар“.

Екипът на Либро предоставя възможност за индивидуален час, цената на който можете да видите в категория „Ценоразпис“, ако ви е непосилна таксата за индивидуален час, всеки преподавател е отворен да ви помогне по всяко време преди или след приключване на часа, за разясняване на определени пропуски.

Ако не намирате тук отговор на ваш въпрос, обърнете се към екипа ни, чрез някоя от посочените форми за контакт! Очакваме ви!

Имате други въпроси?