Как да организираме всеки наш ден и заедно с това да учим нов език

Как да организираме денят си и да учим чужд език - Езиков център Либро Академи Варна

Тази седмица ние от Libro Academy решихме да ви помогнем в ученето на нов език, като същевремено с това решихме да организираме статията, така че тя да бъде от полза на всички заети, млади хора, които имат малко свободно време, но имат желание, да бъдат полезни на себе си.

Всеки от нас в даден момент има нужда от организация, особено след куп почивни дни. А представяте ли си, докато организирате деня си, да научавате нови думи по вашия на любим език. Научно доказано е, че ако оставим езика, който учим да стане част от нашия личен, работен и социален живот, ефекта от неговото учене ще бъде видим много по-бързо, отколкото ако го учим единствено и само в училище, в езиков център или сами у дома. Какво имаме предвид ли? Ами представете си ако всеки ден вписвате задачите си за деня на съответния език. За около 7 дни е абсолютно гарантирано, че ще ги знаете повече от отлично. Ами ако смените менюто на телефона, таблета и ли компютъра си? Тези три предмета са обсебили ежедневието на всеки един от нас, и чрез всекидневната им употреба е гарантирано, че още куп думи ще влязат във вашия речник неусетно.

Екипа от квалифицирани преподаватели в Libro Academy съветват при всеки курс, било то професионален, разговорен или граматичен, да правите точно това, което ви споделяме в нашата статия, а именно да се опитате да вмъкнете езика, сред най-честите ви занимания през деня.

Опитайте още днес, с началото на новата работна седмица, изпишете дните от седмицата, запишете важни контакти на английски, немски, руски, испански или който и да е език, кажете телефоните номера на хората, с които имате среща високо и ясно, прочетете няколко мотивиращи мисли на любим език или просто сменете езика на телефона си. Тези прости и много лесни стъпки, са достатъчно ефективни. Ако изберете нас и нашата система на преподаване, ви гарантираме, че ще научите много други малки, но изпробвани тайни за отлични финални резултати, в края на всеки курс. Бъдете креативни и мотивирани, и се понесете по вълните на знанието. Ако искате да научите още полезни и интересни неща от света на знанията свържете се с нас или ни следвайте тук и в нашата фейсбук страница.

Усмивки и положителни емоции от екипа на Libro!

 

Коментирай

Вашият email няма да бъде публикуван.

two × 1 =